20 Ocak 2008 Pazar

Sınıf Dizisi Oyuncuları




Sezgi Mengi;

Pera Güzel Sanatlar Lisesini bitirdi.Daha sonra da Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü'nü okudu.Bildiğim kadarıyla...Şahika Tekand'ın Studio Oyuncuları tiyatrosunda eğitim almış.Rıza Kocaoğlu ;Dokuz Eylül Üniversitesi'nin oyunculuk bölümünden mezun.









Ezgi Mola :



Müjdat Gezen mezunu Hırsız Polis,Senden Başka, Görünmez Adam Hayatımın Kadınısın gibi yapımlarda dikkatimi çekmiş başarılı bir oyuncudur.


















Serkan Altunorak;

Hacettepe tiyatro bölümü mezunuydu sanırım.Ve şu an ablamdan aldığım bilgiye göre Mimar Sinan Üniversitesi'nde yüksek lisans yapmış.ya da yapıyormuş.










Mine Tugay;

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümü mezunudur.Gönül Yarası ve benden baba olmaz'ın vazgeçilmezlerindendir kendisi...




















Civan Canova:


Kaktus cicegi 'nde takdirimi kazanmış bir tiyatro sanatçısıdır.Yani uzun lafın kısası ''oduncu değil oyuncuların'' {ya bu da tavla terimi oldu ama }yer aldığı bir yapım eğer konu itibariyle de dikkatimi çekerse ve izlediğim bir diziyle çakışmazsa izlemekten zevk alacağım sindire sindire izleyebileceğim bir yapım...



Hiç yorum yok: