20 Ocak 2008 Pazar

Sınıf Dizisi 1. Bölüm Özeti

1. Bölüm Özeti :

Karadere Mahallesi’nin serseriliği ile ün yapmış asi gençlerinden Umut, sebep olduğu bir olay sonrasında mahalleyi terk edip Tunceli’de öğretmenlik yapmaya başlamıştır. Ta ki kardeşi Kaya’nın, bir sınıf arkadaşı tarafından okulda vurulduğunu öğrenene dek.

Haberi alan Umut mahalleye geri döner. Aradan altı yıl geçmiş, mahallede çok şey değişiştir. Geride bıraktığı insanlar, özellikle aşık olduğu kadın Özlem, onu karşısında gördüğünde hiç de Umut’un beklediği gibi bir tepki vermez. Kardeşi yoğun bakımda ölüm kalım mücadelesi verirken, Umut da kardeşini vuran çocuğun, Tarık’ın peşine düşmüştür. Bu takip sırasında, Kaya’nın vurulmasının arkasında Şeref ve adamlarının parmağı olduğunu anlar. Bu nedenle, altı sene önce dostu, bugünse düşmanı olan bu adamlarla yüzleşmek zorunda kalır.

Peki bu yüzleşme Umut’a neye mal olacak? Yoğun bakımdaki kardeşi Kaya, hayatta kalmayı başarabilecek mi? Umut Tarık’ın yerini öğrenebilecek mi? Karadere Lisesi’nin üzerinde dolaşan kara bulutlar, Umut’un kalbindeki tek bir soruyu gölgeliyor aslında; affetmek mi intikam mı..?

ÇOK YAKINDA SHOW TV DE BAŞLIYOR!



sınıf sınıf dizi sınıf dizisi sınıf dizisi özeti

Hiç yorum yok: